NEŞE HORASAN ORTAOKULU

Vizyon: Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inandığı, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluştuğu verilen hizmetlerin sonucunda memnuniyetlerin sürekli yükseldiği öğrencileriyle ve çalışanlarıyla bir Neşe Horasan Ortaokulu yaratılması vizyonuna sahibiz.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Neşe Horasan Ortaokulu bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmek, öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek, okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak, öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar: -

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08.00 -14.10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmenlerimizin ayarlamış olduğu özel servis ile okula ulaşım sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://nesehorasanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Keklikova Mahallesi / Yukarı Küme Evler No112/1 Erciş/VAN

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Yukarı Keklikova Mahallesi / Yukarı Küme Evler No:112/1 Erciş/VAN

Adres - Yukarı Keklikova Mahallesi / Yukarı Küme Evler No112/1 Erciş/VAN

Ulaşım Okulumuzda öğretmenlerimizin ayarlamış olduğu özel servis ile okula ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuzun bulunduğu güzergahtan belediye servisleri ve köy minibüsleri belli aralıklarla geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 15 km olup servis imkanı bulunmaktadır.